Szolgálatok

 

kids_sm

Gyerekszolgálat:

 

Röviddel azután, hogy az Úr gondoskodott saját gyülekezeti épületről, elindítottuk a gyerekszolgálatot. Jelenleg havonta kétszer vehető igénybe a Vasárnapi Iskola... hamrosan ez havi három alkalom lesz. Havonta egyszer a gyerekek együtt vehetnek részt saját dicsőítésükön, más vasárnapokon a szüleikkel és a gyülekezet többi tagjával énekelhetnek. A Vasárnapi Iskolában a gyerekek az egész Bibliából tanulnak (nem csak a megszokott történetekről), játékokat játszanak, együtt kézműveskednek és Igeverseket tanulnak.

 

A Vasárnapi Iskola mellett Babaszobánk is van, ahová az anyukák és babáik mehetnek. Üvegablakon át látható a tanító és ezzel egyidejűleg hangfalakon hallható a tanítás.

 

 

 

 


youth_group.jpg

Ifjúsági Kör:

 

Víziónk, hogy segítsük felkészíteni a fiatalokat: hogy megmutassuk nekik, hogy Isten Igéjére nézhetnek és választ találhatnak bármely életükben felmerülő kérdésre; hogy megmutassuk, milyen fontos Isten Igéje az életünkben; és hogy biztonságos környezetet biztosítsunk a fiatalok számára péntek esténként, ahol összegyűlhetnek dicsőíteni, imádkozni és Isten igazságáról tanulni.

 

Az Ifi minden pénteken este 6 órakor találkozik a gyülekezetben...bár a helyszín időnként változhat. Az a fiatal, aki eljön erre a találkozóra, számíthat arra, hogy Isten Igéjét fogja hallani. Imádkozásra is szentelünk időt és lehetőséget biztosítunk kérdések feltevésére és számos témában történő beszélgetésekre. Időről időre játszunk is, vagy moziestet tartunk. Bármely témában felmerülő kérdést fel lehet tenni és a vezetők mindent megtesznek azért, hogy az Igében választ keressenek rá.

 

 

 

Imaalkalom:

Minden Biblia óra előtt (csütörtök este és vasárnap reggel) összegyűlünk imádkozni a gyülekezetben. Az imadobozba bedobott imakérésekért imádkozunk, aztán közbenjárunk a gyülekezetért és a városért.

Hétfőn imaalkalom, 18:00.

 

Az imaalkalom csak magyar nyelven folyik.